Trendhåndverk for sommerklær

Med sommerens ankomst er det flere som driver med mer komfortable og pene kleshåndverk.La oss ta en titt på de populære håndverksdesignene i år.

Først og fremst er vi kjent med trykkeprosessen, og trykkeprosessen er delt inn i mange typer.Silketrykk, digitaltrykk og skumtrykk er mer populært om sommeren.

Blant dem er digitaltrykk dyrere, etterfulgt av skumtrykk, og til slutt silketrykk.

Generelt sett, så lenge det finnes designtegninger, er denne typen digitaltrykk relativt lett å oppnå perfekt.

Så er det broderiprosessen, som er delt inn i flere typer.Vanligvis brukes flatt broderi og håndklebroderi mer, etterfulgt av applikasjonsbroderi og tannbørstebroderi.Den største fordelen med å bruke broderi er at det ikke faller lett av, og håndverket ser veldig delikat ut, noe som forbedrer kvaliteten på klærne betraktelig.

Farging er også en relativt populær prosess, inkludert steking, tie-farging, hengende farging og hengende bleking.Disse prosessene har høyere krav til kjøpmenn, fordi produktene er pålagt å være konsistente i massekjøpte produkter, og tie-dyeing Kostnaden vil være høyere, så du må være mer forsiktig når du velger en produsent.

Det er også strykebor.Den varme boreprosessen har blitt mer populær de siste to årene.De fleste av dem brukes på gensere med full glidelås.Selvfølgelig er de ikke dårligere enn bomull med korte ermer og bukser.Hvis gnisten er spesiell, kan du velge varme diamanter, men velg en bedre produsent.Hvis kvaliteten ikke er god, kan varme diamanter falle av etter noen få vask.

Ovennevnte er sommerklærhåndverket jeg introduserte for deg.Hvis det er noen feil eller tillegg, må du gjerne rette dem og legge dem til.endelig ha en fin dag!


Innleggstid: Des-09-2022