Hvordan sjekke plaggkvaliteten

De fleste kunder vil vurdere kvaliteten på et klesplagg etter stoffet når de kjøper klær.I henhold til stoffets forskjellige berøring, tykkelse og komfort, kan kvaliteten på klærne bedømmes effektivt og raskt.

Men hvordan sjekke kvaliteten på klærne som klesprodusent?

Først av alt vil vi også analysere fra stoffet.Etter at kunden har valgt stoffet, kjøper vi stoffet, og legger det deretter på skjæremaskinen for å sjekke om stoffet har flekker, urenheter og skader, og plukker ut det ukvalifiserte stoffet.For det andre vil stoffet festes og forhåndskrympes for å sikre fastheten til stofffargen og den kvalifiserte krympehastigheten.Noen kunder legger til en logo til designet, vi vil først skrive ut en prøve av logoen for å sikre at fargen, størrelsen og plasseringen av logoen er det kunden ønsker, og deretter fortsette til produksjonen.

Etter at produksjonen er ferdig, vil klærne bli sjekket for overflødig tråd, og hvis det er knapper og glidelåser, sjekk om funksjonene er intakte.Hvorvidt plasseringen av hovedetiketten, vevet etikett og vaskeetiketten er riktig, og om fargen, størrelsen og posisjonen på plaggtrykket er riktig.Sjekk om det er flekker på klærne, og rengjør dem i så fall med verktøy. Vi vil ha en rekke svært strenge kvalitetskontrollprosedyrer for å unngå å sende defekte produkter til kundene.

Hvis du har mottatt varene, kan du også bruke metodene ovenfor for å sjekke kvaliteten vår.Selv i den vanlige shoppingen kan du i tillegg til å bedømme kvaliteten ut fra stoffet også velge metoden jeg nevnte ovenfor uten å bruke verktøy for å vurdere om klærne er verdt å kjøpe.

Etter å ha lest denne artikkelen, vet du noe om hvordan du sjekker kvaliteten på klær?


Innleggstid: 10. desember 2022