Flatsøm broderiprosess

Broderiprosessflyt:
1. Design: Det første trinnet i broderiprosessen er design.I henhold til gjenstandene som skal broderes (som klær, sko, vesker, etc.), vil designeren designe i henhold til kravene til kjøperen og velge riktig stil og farge.Etter at designet er fullført, må designutkastet overføres til stoffet.Denne prosessen må være veldig forsiktig, for hvis det gjøres feil, vil mye tid og materialer gå til spille

https://www.alibaba.com/product-detail/wholesale-custom-high-quality-100-cotton_1600851042938.html?spm=a2747.manage.0.0.765171d2pSvO7t

2. Platefremstilling: Etter at designeren har overført designutkastet til stoffet, kreves det profesjonelle arbeidere for å lage broderiplaten.Denne prosessen må være veldig streng og fin, fordi broderiplaten er kjernedelen av broderiprosessen.Etter at broderiplaten er laget, må den testes for å sikre at størrelsen, linjene og fargene på mønsteret på platen stemmer overens med designutkastet.

3. Korreksjon: Etter å ha testet broderiversjonen, må den korrigeres.Kalibrering er et veldig viktig skritt siden det reduserer sjansene for å gjøre feil under brodering.Under korrigeringsprosessen må broderidesignere og broderiarbeidere samarbeide for å teste om og om igjen for å sikre at hver detalj er korrekt.

https://www.alibaba.com/product-detail/custom-streetwear-color-blocked-hoodie-pullover_1600717163192.html?spm=a2747.manage.0.0.765171d2pSvO7t
4. Broderi: Etter at korrigeringen er fullført, kan du begynne å gå inn i det formelle broderistadiet.Prosessen med broderi krever mye tålmodighet og omhu, fordi hver nål må brukes nøyaktig.Broderiarbeidere må operere stoffet sting for sting i henhold til linjene på broderibrettet.Broderihastigheten er veldig lav, og bare 100 000 til 200 000 sting kan broderes hver dag.Det krever mye tålmodighet, konsentrasjon og dyktighet i detaljer.
5. Etterbehandling: Etter at broderiet er fullført, må trådendene på broderidelen sorteres ut for å sikre den generelle skjønnheten og vertikaliteten.Denne prosessen må være veldig nøye og tålmodig, fordi arrangementet av trådendene ikke bare påvirker broderiets skjønnhet, men også påvirker broderiets levetid.

6. Vask: Etter at trådene er ferdige, må broderidelene vaskes.Vaskeprosessen er veldig forsiktig, og krever nøye pleie av det nettopp fullførte arbeidet.Etter vask må den tørkes før du går videre til neste trinn.
7. Inspeksjon: Etter vask og tørking er det nødvendig med inspeksjon for å sikre at alle linjene er i spesifisert posisjon og at det ikke er feil.Først etter å ha bekreftet at alle detaljer oppfyller kravene, kan den selges eller leveres til kunder for bruk.

https://www.alibaba.com/product-detail/custom-high-quality-streetwear-oversized-100_1600800804219.html?spm=a2747.manage.0.0.765171d2pSvO7t

 


Innleggstid: Jun-10-2023